Първи Трейлър за ‘Creature Commandos’

“Let’s call it Task Force M”

По време на San Diego Comic Con, DC Studios споделиха първият официален трейлър за новият им анимиран сериал от James Gunn.

Сигурни сме, че сте чували за комиксите ‘Suicide Squad’, в които правителството изпраща суперзлодеи на невъзможни мисии и ги награждава, като смъква няколко години от техните дълги присъди.

Сега се запознайте с екстремната версия на тази идея в историята на ‘Creature Commandos’! Вместо престъпници, правителството решава да използва чудовища за нови чудовищни мисии. Може да видите първият трейлър за новият сериал тук:

Историята на сериалът се развива след събитията от първият сезон на ‘Peacemaker’ и изглежда, че Amanda Waller вече не може да жертва хора за тайните операции и вместо Task Force X тя решава да сформира нов отбор от чудовища, роботи и мутанти наричан Task Force M.

Сериалът ще бъде първият официален проект от новото DC Studios и първата история от новата ‘Gods and Monsters‘ фаза, която ще включва и игралните филми ‘Superman‘, ‘Supergirl: Woman of Tomorrow‘, ‘The Authority‘ и ‘Batman: The Brave and the Bold‘.

В главните роли участват Мария Бакалова (Ilana Rostovic) Аня Чалотра (Circe), Зое Чао (Nina Mazursky), Франк Грило (Rick Flag Sr.), Шон Гън (G.I. Robot и Weasel), Дейвид Харбър (Eric Frankenstein), Алън Тудик (Dr. Phosphorus), Индира Варма (The Bride) и Виола Дейвис (Amanda Waller).

Очакваме ‘Creature Commandos‘ по стрийминг платформата MAX в началото на Декември месец!

Искате още интересни новини за проектите на Warner Bros? Следете сайта ни за всичко свързано с предстоящите филми и сериали от DC Comics.

Следeте Just-Us Nerds за всички новини свързани с Creature Commandos и светът на комиксите. Също така може да ни следите в TwitterFacebook и Instagram.