Първи Трейлър за ‘Batman: Caped Crusader’

“Probably, but now they’ll all know I’m coming for them.”

Warner Bros. Animation и Amazon споделиха първият официален трейлър за един от най-новите анимирани сериали на DC Comics. Целият първи сезон от 10 епизода на ‘Batman: Caped Crusader’ ще дебютира на 1-ви Август по стрийминг платформата Prime от Amazon. Може да видите новият трейлър тук:

Добре дошли в Gotham, град в който корупцията властва, престъпниците са безнаказани и обикновените граждани живеят в постоянен ужас. Сполетян от ужасяваща трагедия, сиракът Bruce Wayne решава да се превърне в нещо повече от човек – нова легенда на име Batman! Неговата нова война над престъпността ще успее едновременно да привлече, както съюзници, така и неочаквани неприятности.

Сериалът преразказва комиксите на Batman през погледът на продуцентите J.J. Abrams, Matt Reeves и Bruce Timm. Въпреки, че първият сезон все още не е дебютирал, вече знаем, че студиото работи над вторият сезон, който също ще се състои от 10 епизода.

В главните роли участват Hamish Linklater (Batman/Bruce Wayne), Christina Ricci (Selina Kyle/Catwoman), Jamie Chung (Dr. Harleen Quinzel/Harley Quinn) и Diedrich Bader (Harvey Dent/Two-Face).

Очакваме първи сезон на ‘Batman: Caped Crusader’ от 1-ви Август по Amazon Prime.

Искате още интересни новини за сериали на DC Comics? Следете сайта ни за всичко свързано с предстоящите филми и сериали на Batman.  

Следeте Just-Us Nerds за всички новини свързани с Dark Knight и светът на комиксите. Също така може да ни следите в TwitterFacebook и Instagram.