Нов Мини-Епизод от светът на ‘Lackadaisy’

“What do you need a gun for, if you’re just adding numbers?”

Lackadaisy’ е популярен уеб комикс, създаден от изключително талантливата художничка и писателка Tracy Butler. Тя пренася читателите в Сейнт Луис по време на “Сухият Режим” в Щатите, където група от антропоморфични котки живеят в постоянна опасност и напрежение.

След невероятният успех на първият анимиран епизод, чиято премиера беше преди година, Tracy Butler стартира кампания за да добие финансиране за създаване на цял сезон от епизоди. За радост на всички фенове, нейната нова кампания успя да добие нужното финансиране за отрицателно време и вече може да очакваме първият анимиран сезон за ‘Lackadaisy‘!

Като награда за лоялните фенове подкрепящи проектът през годините, Tracy и нейният екип започнаха да създават мини-епизоди вдъхновени от комиксите. Все още нямаме информация за премиерната дата на първият сезон, но знаем, че ще включва както дълги така и къси епизоди. ‘Ingenue’ е перфектният пример за един от кратките епизоди и може да го изгледате тук:

Светът на ‘Lackadaisy’ е силно фокусиран върху модата, архитектурата и оръжията от 20-те години на миналият век. Стилът на рисуване е комбинация от стари анимации, Ар Деко и класически холивудски филми.

Историята на комиксът следва персоналът на незаконният бар ‘Lackadaisy’ и неговата нова собственичка, Mitzi May, която го наследява след смъртта на нейният съпруг, Atlas May. Освен тях, виждаме младите герои Ivy Pepper и Calvin Freckle’ McMurray, които все още свикват с новият им живот изпълнен със стрелби и незаконен алкохол. В заведението работят бившият бодигард Viktor Vasko и талантливият, но безотговорен, цигулар Rocky Rickaby.

Комиксът добива популярност благодарение на запомнящият се стил на рисуване, интересните герои и предизвикателствата на незаконният бизнес.

В главните роли участват Michael Kovach (Rocky Rickaby), Belsheber Rusape (Calvin “Freckle” McMurray), Lisa Reimold (Ivy Pepper), Ashe Wagner (Mitzi May) и SungWon Cho (Mordecai Heller).

Искате още интересни новини за Lackadaisy? Следете сайта ни за всичко свързано с предстоящите епизоди от анимираният свят създаден от Tracy Butler.  

Следeте Just-Us Nerds за всички новини свързани с Lackadaisy и светът на комиксите. Също така може да ни следите в TwitterFacebook и Instagram.