Първи трейлър за ‘Rise of the TMNT: The Movie’

Кой е готов да спаси бъдещето?

Netflix дебютираха първият официален трейлър за ‘Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie’, в който любимите ни костенурки се изправят срещу извънземно нашествие от бъдещето.

Филмът ‘Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles’ е официално продължение на анимираният сериал от 2018-та, носещ същото име. Сериалът продължи само два сезона, но придоби изненадващо голяма група от фенове, които искаха да видят още сезони с тази версия на костенурките.

Въпреки, че няма да видим нов сезон, филмът от Netflix ще ни върне обратно в мистичният свят на ‘ROTTMNT’ за още едно анимирано приключение.

Поради краткият живот на сериалът, феновете не успяха да видят герои, като Casey Jones или извънземната раса Krang, които до сега винаги се появяваха под една или друга форма във всички анимирани адаптации. Но изглежда, че това ще бъде поправено, благодарение на новият филм, в който Casey и Krang ще имат важни роли.

Актьорите Ben Schwartz, Brandon Mychal Smith, Omar Benson Miller и Josh Brenner се завръщат отново в ролите на Leonardo, Michelangelo, Raphael и Donatello. Заедно с тях ще видим и завръщането на Kat Graham и Eric Bauza, като April O’Neil и Master Splinter/Hamato Yoshi.

Искате още интересни новини за сериалите на Netflix? Следете сайта ни за всичко свързано с предстоящите игри, филми и комикси на Teenage Mutant Ninja Turtles.  

Следeте Just-Us Nerds за всички новини свързани с TMNT и светът на комиксите. Също така може да ни следите в TwitterFacebook и Instagram.