Всичко, което трябва да знаете, за ‘What If…?’

Мултивселената ви очаква.

Ако променим само едно нещо, какви последици може да последват? Един момент ще доведе до мултивселена с безкрайни възможности за познатите ни супергерои в новият анимиран сериал ‘What If…?’ от Marvel Studios.

Тази статия ще ви помогне да се подготвите за новият сериал от Marvel Studios, с няколко основни точки.

Новият Сериал

What If…? е нов анимиран сериал, който е част от Филмовата Вселена на Marvel и ще ни покаже мултивселена с познати герои, но в различни роли.

Причината сериалът да бъде анимиран е огромният брой локации, герои и времеви периоди, които ще ни бъдат представени в деветте епизода на първи сезон.

Jeffrey Wright е гласът на извънземният наблюдател, The Watcher – който ще бъде нашият разказвач в началото на всеки нов епизод.

The Watcher

Uatu (The Watcher) прави своят комикс дебют през 1963-та години в комиксите на Fantastic Four от Stan Lee и Jack Kirby. Въпреки, че видяхме неговата раса във филмът ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’, това ще бъде първата му официална роля в проект на Marvel Studios.  

В новият сериал, The Watcher ще вижда всичко, което се случва в мултивселената на Marvel и ще споделя различни истории със зрителите.

Captain Carter

The Watcher ще бъде нашият водач в мистериозната мултивселена на Marvel, но Peggy Carter ще бъде персонажът, който ще следим най-често в различните епизоди.

Captain Carter ще се появи в повече от един епизод в първи сезон и ще се завърне за още истории във втори сезон.

Мултивселената

Ако следите игралните сериали на Marvel, знаете че в последният епизод на ‘Loki’ мултивселената официално беше освободена, благодарение на Sylvie.

Въпреки, че сериалът е анимиран, събитията от всеки епизод ще доведат до последици за цялата мултивселена. Герои от един епизод, могат да се появят в друг епизод или дори в други проекти от Marvel Studios.

Може да видите първите няколко снимки от епизодът ‘What If…Captain Carter Were the First Avenger?‘ тук:

Първият анимиран сериал от Marvel Studios

Новият сериал ще ни покаже променени версии на някои от най-важните моменти във филмовата вселена на Marvel – създавайки мултивселена с безкрайни възможности. Ще видим завръщането на герои, като Peggy Carter, T’Challa, Doctor Strange, Killmonger, Thor и други.

Искате още интересни новини за четвъртата фаза на Marvel? Следете сайта ни за всичко свързано с предстоящите филми и сериали на Marvel Studios.  

Следeте Just-Us Nerds за всички новини свързани с Marvel и светът на комиксите. Също така може да ни следите в TwitterFacebook и Instagram.